Dag 100 – De laatste?

Vandaag voor het eerst sinds de lockdown m’n pa en plusmama gezien. Was fijn weerzien! Alle grootouders verzameld om Juno haar elfde verjaardag te vieren. Misschien wel de ideale gelegenheid om met de blog te stoppen? Zeker omdat we aan 100 zijn. De dagen lijken nu ook heel erg op ‘vroeger’ alleen ontbreken de kussen en knuffels, en zijn er wat meer mondmaskers te zien op het straatbeeld.

“Ze beginnen weer over covid, de Weyts of eikels zonder mondmaskers op de tram…” 😂

In other news: de afscheidscado’s voor de juffen in elkaar knutselen is een minder evident werkje dit jaar. Het is veel moeilijker om iedereen van de kids hier thuis nog te enthousiasmeren voor een zoveelste ‘werkje’. We maken er het beste van. Nog een weekje en dan is het grote vakantie!

Reflectie

“Maar Tim, is dit nu de laatste post?” Goh, een snelle blik op m’n agenda geeft aan dat zowel 30 juni als 1 juli een erg hoog “welcome to the corona world” gehalte zullen hebben, dus die gaan we toch zeker nog doen. Om aan m’n wekelijkse clicks te komen ga ik lekker niet vertellen wat er juist zal gebeuren 😏.

Eén gedachte over “Dag 100 – De laatste?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s