Dag 8 van de quarantaine – iedereen positief

Sara heeft dan toch telefoon gekregen. Ook zij is positief. Dit was stiekem het scenario waar we op rekenden om de lange quarantaine in te korten. Het hele gezin is positief bevonden en dat wil zeggen dat Mira, Sara en ik enkele dagen na de 2 andere uit quarantaine mogen (de 21e, ipv de 27e zoals origineel gevreesd).

Iedereen voelt zich top hier, enkel ik blijf de grieperig vijg en heb nu af en toe een slijmerige hoestaanval 😒 . Ik val in herhaling, maar ik neem het er graag bij. Ik rust veel, probeer te eten en kijk mee naar de extended lord of the rings films die we met de kids iedere dag een uurtje opzetten (de slag om Helms Deep vanavond!).

De blog zal nu mogelijk (nog?) wat banaler worden nu dat we doorheen de covidmachine zijn geraakt en nu gewoon de quarantaine moeten uitdoen. Als er interessante wendingen plaatsvinden rapporteer ik uiteraard.

Ik ben nu vooral benieuwd of ik me fit genoeg zal voelen om overmorgen les te geven. De labo’s moeten wel lukken, maar (online) hoorcolleges zie ik niet zitten als ik me morgen voel zoals nu. We’ll see.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s