Dag 9 van de quarantaine – halverwege

Fijn te zien hoe goed de kids omgaan met deze quarantaine. Ze maken er het beste van, hun ‘schermpjestijd’ is verhoogd naar 15min/dag, en ze tsjokkelen de dag door als doorgewinterde lockdown’rs. Fijn fijn!

Ik blijf een vijg en heb hoestaanvallen als ik de trap neem die pas stoppen als ik het nodige slijm heb opgehoest. Spijtig, vermoeiend, maar we wisten dat dit kon gebeuren. Niets aan te doen. Rusten en proberen genoeg gezond te eten zodat m’n immuunsysteem covid kan neersabelen. De lessen morgen ga ik moeten annuleren 😪

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s