Dag 6 van de quarantaine – ziek

In de loop van de namiddag kregen Sara en ik een droog kuchje gisteren. Het is heel ambetant om te weten welke symptomen je jezelf wijsmaakt en welke niet. Maar het feit dat we er alletwee last van hebben deed ons vermoeden dat we prijs hadden.

Na een nogal onrustige nacht stonden Sara en ik allebei op met een snotneus, gezwollen klieren, nek/hoofdpijn, belabberd gevoel en ik had ook lichte verhoging. Echt top voelen we ons dus niet en ook negatiefje drie, Mira, zag er wat meer belabberd uit dan anders bij het opstaan. Kortom: Let’s get tested! Om 10u mochten we bij de dokter langskomen en hopelijk weten we morgen dat we ons niets hebben wijsgemaakt of toevallig een andere ziekte hebben opgedaan (please no).

Er is ook goed nieuws! Alle vriendinnen van Juno zijn negatief getest! Dat wil zeggen dat Juno op tijd in quarantaine is gegaan (uiteraard bestaat er nog altijd een kans dat er alsnog positief getest wordt volgende week, maar de kans wordt kleiner) en er nu enkele gezinnen al een lichte zucht van opluchting hebben geslaakt. Vandaag werd ook de rest van de school getest.

Nu wordt het afwachten op onze testresultatenen hopelijk blijft het bij dit grieperig gevoel.

Eén gedachte over “Dag 6 van de quarantaine – ziek”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s