Dag 101 – We gaan nog even door

Zo’n mondmasker in de Delhaize dragen geeft eigenlijk een fijn gevoel: een soort beschermend cocon’etje voor het lichaam zeg maar. Je hoeft je niet te ergeren aan de niet- mondmaskerdragers die iedere kiwi betasten en tegelijkertijd kan je vrolijk er op los hoesten ‘in je eigen asem’. Ik beschouw het ook een beetje als een soort voorbeeldfunctie: als er 1 iemand hierdoor volgende keer ook (terug) een mondmasker draagt dan ben ik een tevreden man. Waarom? Omdat we er echt nog niet zijn. Ik luister naar Van Ranst en co. Het gesakker van op de zijlijn op deze mensen, die ook niet meer dan dat zijn-mensen, vind ik beneden alle peil. Ga er dan zelf staan he. Die mensen doen dat omdat ze het goed met ons voor hebben hoor, we zijn echter zo’n heerlijk bont allegaartje dat je nooit voor iedereen goed kunt doen.

2 gedachten over “Dag 101 – We gaan nog even door”

 1. Tim

  Die godverdomse reflexen toch: inhoudelijk heel belangrijke mededeling, gewoon omdat ik het er volmondig mee eens ben (dat mag ook al eens, moet niet altijd over groentenbakken op straat zijn 😊)

  En dat wordt dan (bijna) ondergesneeuwd door die pijl, ik weet het, dat is van mijn kant beneden alle peil, maar ik ben vroeger door mijn schoolmeesters en opleiders zo opgevoed.

  Kus

  Marcel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s