Dag 10 van de quarantaine – aan de beterhand

“gezonde en gebalanceerde voeding” bleek uiteindelijk gisteren “deliveroo van de frituur”. En dat het me smaakte! M’n honger komt rustig terug en vanochtend stond ik op en voelde ik me al een pak minder voos. Het enerverende en vermoeiende hoesten van tijd tot tijd blijft, en de trap nemen of lang blijven staan resulteren nog steeds in kouderillingen en slappe benen, maar toch voel ik dat ik aan de beterhand ben. Blijven rusten blijft de boodschap!

Blij dat er een ommekeer gaande is. Niet dat ik zwaar heb afgezien maar voor mij persoonlijk was dit wel al de zwaarste ‘griep’ die ik al heb gehad (ik heb eigenlijk zelden langer dan 1 dag en nacht last van een (buik)griep) en dus een ervaring rijker zeg maar. Hopelijk blijven de andere ouders van klasgenoten hiervan bespaard!

Eén gedachte over “Dag 10 van de quarantaine – aan de beterhand”

  1. Blij dat er verbetering in zit! Ondertussen over de helft van de quarantaine. Het aftellen kan beginnen en ondertussen zit de planning van de paasvakantie wellicht vol met leuke activiteiten om naar uit te kijken. But for now, take care!! We denken aan jullie.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s