Dag 78 – Tuin op orde

Om verhoudingen te leren moest Juno een worteltaart bakken. Daar zegen we geen neen tegen. Mjammie!

Familie & Fun

Wederom een HeroQuest namiddagje met Noor en Dries. Er werd aardig wat gezeurd en geklaagd, maar de overwinning smaakte daardoor alleen maar des te beter. Ik probeer altijd te zoeken naar een gezonde balans tussen pittig en pliezant. Soms lukt dat, soms, zoals vandaag, niet en krijgen we dus vooral gefrustreerde kindjes. Volgende keer beter. Hoort er bij!

De tuin aangepakt vandaag. Iets dat normaal pas begin juli plaatsvindt omdat we ervoor er toch niet zo vaak in vertoeven. Dat is de voorbije 78 dagen wel anders geweest. De haag begon corona-kapsel-allures te krijgen, dus die heeft alvast terug een fris kopke …in tegenstelling tot Sten en ik. Nog even en we kunnen meedoen in de volgende New Kids Nitro film.

De pict krijgers zijn klaar. Hoera! Up next, “skeletwachters” en boogschutters.

Werk & Technologie

Gisteren nog ‘lastminute’ m’n voorstel ingediend voor de “hoe maak ik m’n online lessen sexy’r”-cursus die collega’s dan AP-breed kunnen gebruiken. Van zodra die wordt goedgekeurd duik ik de (virtuele) studio in om het nodige materiaal op te nemen.

Reflectie

Meer en meer grenzen die open gaan, meer en meer concrete data…Oostenrijk, here we come!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s