Dag 79 – Warm

De tuin , en eigenlijk heel het Groen Kwartier, begint woestenij-allures te krijgen. We sproeien al weken niet meer en vanuit de lucht moeten we ook niet veel verwachten. Nog even en we hebben ons eigen ‘strand’ (zonder zee weliswaar). Het weer heeft ook een effect op de drukte hier: de voormiddagen en avonden zijn nu de drukste momenten. Tussen 12 en 16u lijkt het hier wel op een Spaans dorp dat een siësta doet, heerlijk rustig. Het fameuze bankje van de tandarts ga ik binnenkort weer verhuizen vrees ik, de voorbije 2 avonden was dit weer the place to be (althans, zo lijkt het qua lawaai. Zelf fluisterend, wat ze doen, hoor ik ieder woord tot in de slaapkamer).

Fun & Familie

Weer een lekker traag dagje. In de voormiddag speelden de kids gezelschapsspelen (Levensweg) en gingen we naar een speeltuintje om de hoek,samen met 2 klasgenootjes.

In de namiddag ging Sara met de kids naar de opa van een klasgenootje waar ze in het buitenzwembad konden plonzen. Ik vermoed dat de opa op een flinke afstand bleef 😏

Reflectie

Gisteren zagen we de eerste 2 afleveringen van Babylon Berlin. Visueel waren we direct verkocht. Wat een vreemde serie seg. We zijn nog niet echt invested in de nogal afstandelijke hoofdpersonages maar kijken zeker nog verder. Vooral het bizarre einde van de tweede aflevering (waarin een goochelaar een ramstein-in-1929-versie brengt) gaf ons zin om verder te gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s