Dag 73 – Mosmannetje

Het bovenstaand mosmannetje kwam ik tegen op twitter. Lijkt me leuk idee voor de kids!

Werk & technologie

Een dagje praten, zo kan de dag samengevat worden. Het is grappig hoe ik sommige dagen geen enkele collega hoor (en soms denk dat ik den enige dwazen kloot ben die achter z’n computer zit) en andere, zoals vandaag, mij moet excuseren dat ik de telefoon niet opnam omdat ik al met andere collega bezig was. Dit is gewoon een vaststelling, geen oordeel.

Ook de 2e meeting met de werkgroep rond ‘wat als we in september maar 30% capaciteit hebben’ was leerrijk. Er leven veel (wilde) ideeën maar ik vrees dat volgende academiejaar sowieso extra zwaar zal zijn en dus een voortzetting van deze lockdown periode zal zijn. Nu kon iedereen nog experimenteren en met z’n smoel al eens tegen een virtuele muur knallen. Vanaf september moet alles blinken. Ik voorspel een pittige zomervakantie voor vele onderwijzers op alle niveaus.

Nieuwe lectuur aangekomen dat 2 van m’n interesses combineert: film en security (over dat tweede doceer ik in 2 en 3). Het boek bespreekt een twintigtal bekende “hacker”films en duidt de (on)geloofwaardigheid ervan . Ideaal als tussendoortje om in de lessen te gebruiken met andere woorden.

Reflectie

Zoals verwacht: zo stijf als iets door de training gisteren. Een korte jog zonet heeft deel weggekregen maar ik voorspel morgen als een bompa’tje rond te wandelen 😏

Tijdens het zien van Reizen Waes (topprogramma!) kreeg ik weer erg veel zin om naar Japan te gaan (staat sinds Lost In Translation in m’n bucket list) om dan direct erna af te vragen wanneer dat terug zal kunnen in deze nieuwe wereld. Een spijtige gedachte.

Eén gedachte over “Dag 73 – Mosmannetje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s