Dag 72 – CrossUnfit

Vandaag voor het eerst terug naar de crossfit deze ochtend. Beetje zenuwachtig, “ga ik het nog kunnen”, maar vooral blij terug oude bekenden te zien. Alles gebeurde op het plein ervoor waarbij ieder een ‘vakje’ had met z’n eigen gerief. Met de volle 5 mensen deden we onze oefeningetjes. Nadien moesten we onze spullen desinfecteren en mochten we beschikken. De eerste paar minuten waren wat vreemd, zo ieder in een vak, maar het zorgde er wel voor dat je volledig kon focussen op je eigen bewegingen (of zoals Sara zei:” ge hebt dus minder kunnen tetteren en meer kunnen concentreren” 😏). Ik was blij te ontdekken dat de basis er nog was en ik niet instuikte na 5 minuten werken (ik had nochtans de nodige jokes klaar a la “miljaar, m’n conditie thuis vergeten”, maar dus niet nodig gehad). Ik kijk al uit naar volgende week!

Familie & Fun

Vanochtend moesten de kids weer elkaar wat vinden. Iedere activiteit resulteerde in veel geroep. Maar dan, als bij wonder inde late namiddag waren ze vertrokken…en resulteerde het huis in een zééér rommelig oord. Maar er werd gespeeld. Ze waren een hoop dagarbeiders die voor een rijke landheer (Sten) jobs moesten doen. Het viel ons vandaag op dat ze de voorbije maanden nog nooit iets corona/lockdown-gerelateerd in hun (fantasie-)spel hebben verwerkt. Woorden als quarantine, bubble, covid, etc zijn nog nooit gevallen. Nochtans, tijdens de stakingen in het onderwijs 2 of 3 jaar terug speelden ze eg vaak leerkrachtje en begonnen ze dan halverwege te staken. Kinderpsychologen zullen wel een goede reden hebben waarom onze kinderen deze (kak-)periode niet incorporeren in hun spel.

Werk & Technologie

Grote kuis in de examenvragenpool gedaan. Van zodra dat helemaal klaar is kan ik nieuwe vragen “in de poole” steken.

Reflectie

Geen tijd voor reflectie. We gaan aperitieven voor Kim die vorig week jarig was. Door een malcommunicatie was de apero vorige week in het honderd gelopen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s