Dag 71 – Zoo

We hebben een boom van Sara gekregen 🙂 Straks eentje teruggeven want ze onderschat zichzelf wat!

Fun & Familie

Gisterenavond pintje voor de deur gedronken met “het wijkcomité”. Fijn om nog eens met maten “op café” te gaan, ook al was het voor de deur. Conform de cafepraat werden vele problemen opgelost en nieuwe gemaakt. Voor herhaling vatbaar dus.

Vandaag speelden we de laatste Kellars Kerker missie. De kids (en ik) blijven enthousiast, ook vandaag was weer lekker spannend. Ik probeer steeds meer roleplaying elementen er in te steken om ze beetje bij beetje klaar te stomen voor meer Dungeons&Dragon-achtige missies waarbij ze hun creativiteit kunnen gebruiken om problemen op te lossen en dus niet beperkt zijn tot gewoon met dobbelstenen alle monsters te doden.

Zo meteen gaan we naar de zoo waar we een “slot” konden reserveren om 16uur. ‘Toevallig’ zullen m’n schoonouders er dan ook zijn, dus een leuke manier om elkaar nog eens te zien. Ik ben erg benieuwd naar de drukte in de zoo: ik heb al verschillende verhalen gehoord, bij de een was het lekker rustig, bij de andere schandalig druk. Ik hoop uiteraard op het eerste.

Rare beesten in de zoo

De volgende aflevering van de corona-avonturen is verschenen. Deze was technisch uiterst simpel (en als je goed kijkt zie je veel foutjes, maar om praktische redenen moesten we “de truuk” in keer opnemen) . Het meeste werk was het geluid: de opnames vonden plaats op het theaterplein waar tientalle skaters aan het oefenen waren, met veel luide knallen tot gevolg. De audio tijdens de opname was quasi onbruikbaar en we hebben dus thuis de spraak opnieuw moeten inspreken en ik heb het achtergrondgeluid vervangen door een opname van op een markt in Londen.

Reflectie

Het terug opengaan van de lagere school vanaf juni resulteerde uiteraard in enthousiaste zussen. Jammer dat we ze direct moesten intomen: het is helemaal niet zeker of hun school wel überhaupt hen zal kunnen ontvangen. We hopen voor hen van wel, al was het 1 of 2 keer om de klasgenootjes nog een keer irl te zien voor de vakantie start. Ze begrijpen dat de kans bestaat dat ze toch niet gaan kunnen gaan…maar leuk is het niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s