Dag 45 – Betalen in natura

Als er nog buren een computerprobleem hebben… Buurman Matthijs heeft de lat verdomd hoog gelegd qua ‘prijs’. Gisterenavond bracht hij een nog warm, zelfgebakken brood, dat heerlijk smaakte bij ons avondeten.

Vorige week postte ik volgende bericht:

Straf he! Toch? Ik zat er boenk op *kuch*

Famile & Fun

Geen fun today, sorry. De kinderen weten dat ze vandaag even nu de hoofdpersonages hier thuis zijn. Mama en papa hebben veel les 🙂

Week & Technologie

Dat was nipt! Woensdag presenteren de studenten 2ea hun internationaal project. In dit vak maakten onze studenten (grotendeels) de software, terwijl ik Finland de studenten de hardware maakten. In de voorbije jaren kwamen de Finnen dan deze week naar BelgiĂ« met hun materiaal om ze de eindlresentatie te geven met een coole demo. Corona heeft dit uiteraard tegengehouden. Gevolg: de meeste Finse studenten hebben de voorbije weken hun materiaal al opgestuurd met de post. Er waren echter nog 2 dozen die ontbraken en pas vorige week maandag op de post werden gedaan. Vandaag kwamen ze eindelijk aan! Van iedere groep mag nu 1 student z’n doosje hier komen halen zodat ze nog een dagje hebben om een demo op te zetten waarbij ze aantonen dat alles goed samenwerkt. Qua leerschool zijn dit soort experimenten goud waard! Benieuwd hoe ze het er woensdag vanaf brengen.

Wanneer je dit leest is het webinar voorbij (maar dit is vlak ervoor geschreven) en is hopelijk alles goed verlopen. Origineel had ik een ingewikkelde, flitsende show voorbereid waarbij ik van hot naar her vloog om de eenvoud en kracht van de tool te tonen. Naarmate ik hem oefende piste ik er steeds zaken uit. De finale versie zal ‘gewoon’ een presentatie zijn zoals ik ze nu doe. Dat is voor sommigen misschien al inspirerend genoeg en zorgt ervoor dat ik geen octopus moet spelen die tig knoppen tegelijk moet bedienen en z’n uitleg synchroon houden daarmee. We gaan dus voor het less is more concept en ‘spelen thuis’ waardoor Franky Stress ook in zijn zetel bij Johny kan gaan zitten.

Reflectie

Tijd om webinar te starten! Volg hier live (ik spreek rond 19u30).

2 gedachten over “Dag 45 – Betalen in natura”

  1. Prachtige lapsus in je pre-stress relaas over je webinar… Lees mee: “flitsende show voorbereid waarbij ik van hot naar her vloog om de eenvoud en kracht van de tool te tonen. Naarmate ik hem oefende piste ik er steeds zaken uit.” Hoe doe je dat ‘pissen’ in een ict-tool? Waarschijnlijk zat je ontgoocheling over het molletje Alina – die jij verwarde met winnares Jolien – nog in je flitsende brein en vertikte je het om ‘pitsen’ te tikken…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s