Dag 44 – Franky Stress

Familie & Fun

Het wordt afgezaagd, die zondagen. Ook nu: grote kuis (zonder Sara, die op rvt was), virtuele HeroQuest met Noor en Dries, lessen voor de komende week voorbereiden. Eén groot verschil: vanavond hebben we de kids beloofd dat we samen naar de finale van De Mol gaan kijken. Normaal zien zij een dagje later, maar hey, het zijn speciale tijden he! 😉

Werk & Technologie

Vandaag de achterliggende technologie voor het webinar getest (streamyard.com) en ziet er veelbelovend uit. Het lijkt jaren geleden dat ik zo voorbereid ben voor een presentatie van godocharme 5 minuten. Maar het moet blinken en met 1450 ingeschrevenen kan dit als een interessant visitekaartje voor de opleiding zorgen!

De geregistreerde gebruikers per land.

Inschrijven kan niet meer (programma op deze pagina), maar hoeft niet. Je kan morgenechter vanaf 17uur live volgen (ik treed op rond 18u30) op volgende sites :

  1. https://www.youtube.com/watch?v=9le4LKdZfFM
  2.  https://www.facebook.com/iroteicrete/videos/2659469264310474/

Corona, België & de wereld

Ik heb ontdekt dat Hypo Junior al een tijdje in de lappenmand ligt, ha! Ik had het niet door, maar blijkbaar wordt hij erg beïnvloed door z’n smerige vriendje “Johny Stress” waar ik al eens last van heb. Den Johny ligt echter voorlopig rustig in de zon te knorren en hij steekt dus Hypo Junior ook niet aan om in mijn oren te komen fluisteren. Belangrijk is nu dat ik moet onthouden achterom te kijken als Hypo Junior me iets wilt zeggen, waarschijnlijk staat den Johny dan wel achter een boom mij grijnzend aan te kijken.

Het interessante is wel dat Johny Stress ook een tweelingbroer heeft die Hypo Junior niet aansteekt. Franky Stress komt alleen als ik gezonde stress heb, stress om zaken waar ik voor heb gekozen en die ik omarm. Het webinar van morgen bijvoorbeeld zorgt ervoor dat Franky hier wat rond tjokt en mij af en toe iets zegt, maar meestal zijn dat nuttige zaken (“heb je dat al nagekeken?” , “zorg dat zus zeker klaar ligt voor het geval dat” etc). Maar goeie ouwe Franky laat den Junior dus wel met rust.

Als iemand Johny tegenkomt, ge moogt’m altijd een pets verkopen 😉

Reflectie

Het zal een pittig dagje worden morgen met een goed gevulde privé en professionele agenda. Ideaal om de werkweek mee te beginnen. Onderwijzers doen toch niets he 😉

Zo’n dagen kijk ik wel altijd naar uit. Dagen waarin Franky Stress aanwezig om me bij te staan. Dus let’s do this!

2 gedachten over “Dag 44 – Franky Stress”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s