Dag 43 – Exitstrategie voor deze blog?

Mama heeft haar dutje met massage in de zon verdiend. Wat een weekje zeg! Morgen gaat ze naar Compostella, kwestie dat ze uitgerust aan de werkweek kan beginnen he 😏

Familie & Fun

Het buren feest gisterenavond voor de kids was genieten. Iedereen stond in z’n tuintje te dansen en lekkers te eten en drinken. We dansten dat het een lieve lust was.

Zonet speelden de kids met enkele vrienden Weerwolven online. Boardgamearena.com is echt wel cool daarvoor. Via jitsi zagen de kids elkaar terwijl ze ieder op een eigen apparaat het spel in een browser open hadden. Na een tijdje werd er nogal veel geroepen en leek de fun er wat uit. Dat zien we hier vaker nu: er is wat minder geduld voor elkaar.

Werk &Technologie

Helaas, zoals verwacht niet zo veel opkomst tijdens de virtuele infodag. Het heeft er wel voor gezorgd dat tal van knappe, nieuwe digitale informatie is klaargestoomd die we de komende maanden eenvoudig kunnen herbruiken.

Doordat de infodag vooral wachten was vulden we de tijd met enkele jackbox party games en kon ik m’n tools al wat oefenen die ik maandag op het webinar wil tonen. We zitten aan 1300 mensen. Slik. Morgen zal ik de youtubelink posten waar je het spektakel live zal kunnen volgen.

Corona, België & de wereld

Et voila. De ‘uitstapregeling’ is gekend. We hebben wat gegniffeld bij de man achter de schermen die de PowerPoint bediende, maar al bij al vond ik de uitleg inhoudelijk (en ook qua slides) ongelooflijk duidelijk. Goed gedaan! Over de inhoud hebben we wel wat bedenkingen over bepaalde keuzes en implementaties maar het zij zo. Er is tenminste een duidelijk plan! En belangrijk daarbij is dat de hoop er nog steeds in zit dat we in de zomer in Oostenrijk gaan geraken.

Reflectie

Ik moet eigenlijk ook eens bezinnen over een exitstrategie voor deze blog. Gaat er ooit een duidelijk punt komen waarop we kunnen zeggen ‘de lockdown is voorbij’? Of zullen er vanaf nu altijd bepaalde zaken anders of beperkende zijn dan voor de lockdown?

Voorlopig zal de start van de grote vakantie als eindpunt vastgelegd worden. Als 1 juli blijkt dat de lockdown nog steeds erg impacterend blijkt op ons leven dan zal ik de exit uit stellen (bv als we toch niet op reis mogen gaan). Sowieso ga ik ervan uit dat ik eind augustus terug fysiek naar m’n werk zal kunnen gaan, dus dat is dan een andere mogelijke mijlpaal. We zien wel. Ik doe dit graag, maar mijn ‘gewone leven’ ga ik niet aan een blog toevertrouwen 😅

Eén gedachte over “Dag 43 – Exitstrategie voor deze blog?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s