Dag 42 – DIY standing desk

Sara werd gek van het zitten, dus een diy standing desk was de oplossing. Kosten: 0 euro 😎

42, wat een heerlijk geeky getal trouwens . Zoek maar op waarom, enkel nerds zoals ik gaan dit niet moeten google’n 😉

Familie & fun

De kids hebben cheapo stappentellers gekregen. Ik vrees dat we de 10k stappen er dag gaan moeten verhogen, ze zitten na 1 uur rond de zetel toertjes lopen al aan 5k 😅

Zo meteen begint de “buren disco”. Meer informatie hierover morgen in de blog. Nu is het tijd om te gaan dansen met de kids!

De 3 dj’s met hun ouders staan klaar en testen nog even hun materiaal. Zou ik nu de blauwe lijn moeten bellen vanwege het lawaai? Zouden ze Sabam hebben betaald? Wij zijn alvast dik fan van dit initiatief!!! 🙂 🙂 🙂

Werk & Technologie

De laatste werkdag van de week, maar niet helemaal. Morgen vindt onze eerste virtuele infodag plaats. Ik heb m’n bedenkingen bij de vorm, chatten in een redelijk rudimentaire chatbox, maar we maken er het beste van. Ik denk dat de meeste potentiële kandidaten hun infodag bezoek gaan uitstellen naar een van de andere infodagen later op het jaar, in de hoop dat die wel ‘on premise’ zullen kunnen gebeuren.

Ondertussen worden m’n kennisclips steeds ‘professioneler’ (althans naar mijn normen) qua beeld en geluid. Nu moet ik nog wat aan de belichting werken.

In other news, we zitten al aan 1200 deelnemers voor het webinar!

Corona, België & de wereld

Ik vermoed dat meer en meer mensen door hun Netflix voorraad heen zijn en nieuwe bronnen beginnen zoeken. Volgende screenshot toont de meest gedownloade films van een bepaald (niet zo legaal) platform. Meestal is deze top 10 gevuld met enkel recent materiaal. Ook zie je er soms oudere films opduiken als die relevant zijn, zo was de film Contagion uit 2011 enkele weken terug dagenlang de koploper. Maar vandaag zien we dus vooral een hoop Bond-films terug gedownload worden. I can’t blame them, Bondfilms zijn heerlijke no nonsense films. Ikzelf kijk (legaal!) nog steeds naar The Wire en zit te genieten van seizoen 2. Een van de dagen ga ik de nieuwe Michael Jordan docureeks op Netflix zien, daar kijk ik wel naar uit (ik was een groot NBA fan in de hoofdagen van de Chicaco Bulls en het Dreamteam eind jaren 80)

Reflectie/Personal

Nu is het vooral benieuwd uitkijken naar de resultaten van de veiligheidsraad. Ik hoop en vrees tegelijkertijd dat de huidige maatregelen zo veel mogelijk blijven. Laat ons nog even deze miserie doorworstelen in de hoop dan over paar maand (?) er van af te zijn. Beter zo dan over half jaar holder de bolder terug een lockdown te doen. Ik gok dat dat veel moeilijker voor velen zal zijn dan nu even doorbijten. Agree?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s