Dag 75 – Rendezvous met bonneke!

Ze was wat tussen de mazen van het net gevallen. Doordat de kinderen eindelijk terug naar school of of met een vriendje konden werken en spelen, was er minder nood om “op stap te gaan”. Gevolg was wel dat het al even geleden was dat we bonneke waren gaan bezoeken (wij buiten voor haar gebouw, zij vanuit haar raam op 2e verdiep en dan via gsm met elkaar praten). Dat hebben we vandaag goed gemaakt! En zoals je hier boven kan zien maakten we een foto conform de afstandsregels.

Heerlijk smoske

Fun & Familie

Me lastminute ingeschreven op een extra sessie crossfit (om ervoor te zorgen dat alle leden aan bod kunnen komen is er de afspraak dat je 1 sessie op voorhand mag inplannen en de overige enkel ‘lastminute’ kan inpalmen). Het zonnetje begint goed te bakken, amai. Chance dat de sessies een kwartiertje korter zijn.

De toevallige ontmoetingen onderweg zijn kleine schatten die we/ik koesteren. Niets zo leuk om, al was het 2 zinnen lang, iemand tegen te komen die je al sinds de lockdown niet meer hebt gezien.

Te horen gekregen dat de kans bestaat dat Sten om 8u10 (!) naar school gaat moeten vanaf dinsdag. Manman, dat gaat prikken iedere ochtend. Het is nu al zo vroeg, gaan er nog eens 20 minuten af 😒

Werk & technologie

Het kriebelt al tijdje om m’n nieuwe expertise en ervaringen omtrent online lessen in een cursus voor AP te gieten. Omdat alles echter zo snel is gegaan heb ik niet alles gedocumenteerd en veel ‘on the fly’ ontdekt. Bijgevolg heb ik nog geen idee hoe ik dit ga kunnen vertalen naar een zo toegankelijk mogelijke cursus want nu heb ik soms de idee dat wat ik doe nogal een hoge drempel heeft (zowel qua techniciteit als qua apparatuur die nodig is… Een 2e scherm bijvoorbeeld is vrij essentieel). To be continued!

Eén gedachte over “Dag 75 – Rendezvous met bonneke!”

  1. Juni wordt voor Tim een topmaand! Hij kan zijn online cursus voor volgend academiejaar perfectioneren nu hij als ‘huisman’ achterblijft, terwijl vrouw en kinderen terug de school zullen bevolken. Ja, koop alvast een tweede scherm beste studenten voor Tim zijn online cursus: jullie zullen het nodig hebben volgend academiejaar. Ga ervoor Tim!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s