Dag 25 – Copy/paste

Dat de dagen op elkaar beginnen lijken was voorspeld. Nu de vakantie voor ons bezig is , wordt dit alleen maar versterkt. Net zoals gisteren begonnen we de dag met een fietstochtje, deze keer richting Deurne. Onderweg een leuk toeval: oma en opa tegen gekomen. Het zijn die kleine ontmoetinkjes waar ik veel plezier uit haal. Zo ook de passanten (ouders, vrienden, etc) die in de straat passeren (is dit een goede sus&wis boek? “De passerende passanten”? ).

Ik vraag me af of hoe de straatvegers dit ervaren. De stad is rustiger, minder vuil (?), maar ook misschien wat saaier?

Ook de rest van de dag was een kopietje van gisteren. De kinderen die blijven zich goed amuseren en hebben duidelijk hun draai gevonden waardoor ons dikke ideeën-boek voorlopig kan toe blijven. Met dank aan het heerlijke weer, de grote tuin en gezonde gezinsleden.

We wachten nu op nieuws van het Rode Kruis. Sara heeft zich aangemeld om te helpen waar nodig en misschien moet/mag ze morgen aan de slag achter de schermen in een rvt te Borsbeek. Dat wil zeggen dat ze terug een alarm moet zetten ’s morgens en dat het om de 3 dagen (ze gaat 1 dag helpen, dan 2 dagen niet, repeat) hier “papa is koning” tijd zal zijn. Stiekem hoop ik dat ze mag gaan, niet zodat ik hier dan de plak kan zwaaien (ook een beetje natuurlijk 🙂 ), wel zodat ze een gefundeerde reden heeft om “niet in haar kot te blijven”. want in tegenstelling tot yours truly loopt Sara ondertussen bijna al een spiderman junior de muren op.

Eén gedachte over “Dag 25 – Copy/paste”

Plaats een reactie