Dag 103 – Cursus schrijven

Tja, wat schrijf je in je dagboek als je letterlijk deze hele dag aan je cursus hebt geschreven terwijl moeder de vrouw een dagje mocht(?) vergaderen, en de kids met de bobonne op schok zijn? Schrijf je dan dat je niet bent buiten geweest, nacho’s met kaassaus als middageten hebt gegeten en een dafalgan hebt moeten nemen omdat de kinesist en jij eindelijk besloten hebben je schouder na meer dan 15 jaar aan te pakken en nu het lijf een laatste poging doet om de status quo tussen je spieren, rug en schouder te behouden. Of vermeld je dat het binnen niet al te warm is en je, buiten heen en terug van de crossfit, je eigenlijk niet bent buiten geweest? Of dat je tussendoor een erg goeie documentaire over en met de Beastie Boys hebt gezien? Veel “boeiender” wordt een dag als deze niet om te beschrijven hoor. Tim out 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s