Dag 47 – Naar het pretpark

Familie & Fun

Mozes en berg, weet je wel:

Youtube naar “first person roller coaster” voor tal van toffe filmpes. Het filmpje hier was een gerenderde computeranimatie, maar dat kon de pret niet drukken.

Werk & Technologie

Vandaag was Stens kamer ‘mijn domein’: een hele dag luisteren naar de presentaties van de studenten. Boeiend, maar lang. Het geeft een goed idee wat de studenten nu bijna dagelijks moeten doen (& waarom ik dus blijf zoeken naar boeiende online lesmethoden)

“Welcome in my office”

De komende dagen zullen qua werk in het teken staan van de finale evaluatie: leren werken met de nieuwe anti-fraude tools, bekijken hoe ik minder fraude-gevoelige opgaven kan opstellen, etc. Boeiend vooruitzicht dus, maar ook nog een stevig bergje te beklimmen.

Corona, België & de wereld

Niets hier, want het zou enkel zagen zijn over Els Ampe, Ben Weyts en andere “helden van de politiek” .

Recflectie

Het kriebelt om de grote vakantie te gebruiken om grote delen van m’n cursussen her op te bouwen in de vorm die ik de voorbije weken heb gehanteerd (samengevat: na ieder hoofdstuk een thema-gebaseerde opdracht zoals ik nu heb gedaan met de ‘corona-missies’)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s